fbpx Nieuws | middenstandsraadlede

Nieuws

Maatregelen Corona virus

Tijdens de ministerraad van vrijdag 6 maart 2020 heeft de federale regering verschillende maatregelen goedgekeurd ter ondersteuning van bedrijven en zelfstandigen die getroffen worden door de gevolgen van Covid-19.

Volg deze link om op de hoogte te blijven van de maatregelen die genomen zijn om de economische verliezen voor ondernemingen te beperken.

Deze link geeft je een overzicht van de antwoorden op de meest gestelde vragen rond de maatregelen die genomen werden.

Heb je als ondernemer te lijden onder de corona crisis? Bekijk dan op deze website of je in aanmerking komt voor steunmaatregelen.

Voor een overzicht van onze Leedse handelaars en wat ze nog kunnen bieden tijdens de 'lockdown', kan je hier terecht.

Digitaal atelier van Google

De MRL workshops werden door de corona maatregelen helaas tijdelijk opgeschort. Wil je echter je tijd nuttig invullen en jezelf wat bijscholen vanuit je “kot”, bekijk dan zeker eens het Digitaal Atelier van Google (https://learndigital.withgoogle.com/digitaalatelier).

Ontdek tools die het succes van je bedrijf kunnen vergroten of verbeter je online vaardigheden op je eigen tempo en dat bovendien gratis en voor niets.

Annulatie Lede Zomert 2020

Het college van burgemeester en schepenen besliste in de collegezitting van dinsdag 7 april alle activiteiten (indoor en outdoor) die door de gemeente georganiseerd worden tot en met 30 juni 2020 te annuleren.
Door deze begrijpelijke beslissing is dus ook de MRL genoodzaakt om Lede Zomert en de Pop-up Handelsbeurs voor dit jaar af te gelasten.
De deelnemers die reeds hun bijdrage hadden overgeschreven, worden zo snel mogelijk terugbetaald.