fbpx Nieuws | middenstandsraadlede

Nieuws

Allah In Europa - Jan Leyers

Jan Leyers schreef het boek Allah in Europa.  Dit is het relaas van een tocht door een wereld die zich niet in cijfers of statistieken laat vatten. Een meeslepend avontuur dat ontroert en ontreddert, onthutst en hoop inboezemt. Met de oren van een seculiere westerling die op zijn zeventiende rotsvast geloofde dat de toekomst van Europa er een zou zijn zonder religie en vandaag verbaasd aanziet hoe het opperwezen terrein herovert.

Woon je graag deze lezing bij op maandag 9 maart om 20 uur in de Sint-Martinuszaal, Grote Steenweg 145 te Oordegem, dan kan je een toegangskaart kopen via deze link.

De inkom bedraagt 5 euro per persoon en de opbrengst van deze avond wordt geschonken aan een lokaal goed doel.

Foto’s en smartphone video’s op je sociale media

Deze workshop is speciaal gereserveerd voor onze Leedse middenstanders!

Sociale media zouden niet zo’n groot succes zijn als er geen video’s en foto’s zouden opstaan.
Je zaak promoten met foto’s en smartphone video’s is daarom een must. In deze workshop zal er een introductie gegeven worden over de videoplatformen en hun praktische toepassingen op de belangrijkste sociale media.

Datum: woensdag 25/03/2020 (start workshop: 19u00)
Locatie: OC Wanzele, Watermolenstraat 11, 9340 Wanzele-Lede

Inschrijven kan via deze link!

Samen een aantrekkelijk handelscentrum creëren voor de consument

Deze workshop is speciaal gereserveerd voor onze Leedse middenstanders!

Het kloppend hart van een gemeente of stad is haar handelscentrum. Jammer genoeg krijgen de handelscentra steeds meer te maken met grote concurrentie van winkelketens, verschuivingen richting de stadsrand, webshops enz. Die ontwikkelingen zorgen ervoor dat de handelaars voor een serieuze uitdaging staan om van hun zaak een succesvolle, bloeiende onderneming te maken. De koper/consument kiest voor zijn eigen gemak en comfort, maar apprecieert ook de authenticiteit van een lokaal handelscentrum. In deze opleiding gaan we dieper in op de sterktes en zwaktes van een lokale handelaar en trachten we handige en haalbare tools aan te reiken om als handelscentrum sterk en aantrekkelijk te zijn voor de consument/klant.

Datum: maandag 20/04/2020 (start workshop: 19u00)
Locatie: Vergaderzaal De Bron, Kerkevijverstraat 19A, 9340 Lede

Inschrijven kan via deze link!

De winnende loten van de Lede Wintert tombola

Trekking

 

DE WINNAARS KUNNEN ZICH MELDEN AAN HET ONTHAAL VAN DE GEMEENTE LEDE.

 

DEZE WINNENDE NUMMERS ZIJN GELDIG TOT EN MET 31 JANUARI 2020.

 

INDIEN NIEMAND ZICH MELDT VOOR DEZE NUMMERS DAN WORDEN NA 31 JANUARI DE RESERVENUMMERS VAN KRACHT TOT EN MET 14 FEBRUARI 2020.